en gewoon alweer zondag :)

Time flies !

Voor mijzelf, eindelijk is een hele rustige week. Ik heb het ook héél rustig aan gedaan. Ik was gewoon Moe. Jullie weten het nog hè …. MOE is de overtreffende trap van MOEDER !

De Freule doet het op haar manier goed. We hebben een gezellig ‘’kappersuitje’’ gehad. Lieve Annelies heeft alles uit de kast gehaald om het Sanne zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zonder leesbril ziet het eruit alsof Sannie heel veel haaruitval heeft. Hele landingsbanen komen er tevoorschijn. Sanne heeft idd haaruitval maar een van de bijwerkingen van de Chemo is/zijn GRIJZE HAREN. Mijn Marietje is gewoon grijs aan t worden ….. Never a dull moment!
Conditie is even op een laag pitje gezet omdat lieve PT er ook even niet was (geloof ik ?)

 

 

 

 

 

 

Sanne’s lief heeft het zwaar. Niet alleen is hij erg vermoeid door het herstel van alle narigheid, ondertussen is er nog een complicatie bijgekomen. Hij heeft trombose achter zijn oog. (Geen idee dat dat bestond) Dubbel opletten dus voor deze man!

Dan hadden we nog een zieke kip in Groningen …… Inmiddels zijn daar de hechtingen eruit en is de schat weer héél hard aan het werk samen met zijn liefde.

Nog een volle week en dan gaan we de zogenaamde feestmaand in. Het gaat een enorme drukke maand worden met veel onderzoeken (voor mij) Scans en onderzoeken (voor de Freule met de daar bijbehorende uitslagen. Gelukkig mogen we ook leuke dingen doen.
5 december, Kerstbomen en alles wat daarbij hoort, verzinnen waar we of wat we gaan eten, zingen op straat en alles wat erbij komt kijken de komende maand. Ik heb d’r in ieder geval zin in!

Ik ga jullie nog even vervelen met een foto van echt heel lang geleden. Toen we nog naar
5-12 toe leefden en we nog sneeuw hadden 🙂 Hoe schattig is dit ?

Hier en daar ga ik niet bij naam noemende lieve lieverds, sterkte wensen, voor de komende week. Kaarsjes branden en mijn gedachtes zijn bij jou en jullie!

Love, J

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Een reactie op en gewoon alweer zondag :)

  1. Carla hoejenbos-geertsen schreef:

    Jemig, wat lijk jij Jool daar op Sanne zoals ze nu is!

    Lieve beiden, maar nu komt ook Renee erbij, heel veel sterkte…geniet van die kleine dingen zoals sint, kerst, straatzang, vrienden en andere lieve mensen om je heen.

    Toi toi toi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *