Tranentrekkers en Kippenvel :(

Bijna 2 weken niet geschreven. Sannie is aan de beterende hand. De Goden zij dank! Sanne’s lief is ook aan het opknappen. Het Pieterburengehalte is dus wat aan het minderen in Heemstede?

Het waren drukke weken voor mijzelf. Denk aan een hartonderzoek in het OLVG,Sinterklaas, waar we toch ’n ietsepietsie aan gedaan hebben. Gesprekken voor de WMO met diverse instanties voor de Freule en niet te vergeten een super gezellige vriendenbijeenkomst bij Justin en Samantha. (Waarvoor dank) 
Gwen en Barry waren daar ook en wisten alle ins en outs van ons uitje van hedenmorgen.Het was dus erg moeilijk om de boel stil te houden maar Sanne mocht
a b s o l u u t niets weten van wat haar te wachten stond. Een van Sanne’s wensen was om naar het Noorderlicht te gaan. Na een hoop gepuzzel en gereken was dit financieel niet haalbaar voor het jong geluk en de plannen werden in de ijskast gezet.

Gwen en Mirjam hadden dit wel onthouden en Mirjam heeft d’r stoute schoenen aangetrokken en is in de mail geklommen. Aan de rest van de gekko’s opdracht gegeven om ook een mail te sturen naar Radio 538. Begin deze week kwam de officiële bevestiging. En daar kwam ik om de hoek ?
Aan mij de schone taak om de Freule op een dwaalspoor te zetten en veilig af te leveren in Hilversum. Ze dacht dat ze een ballonvaart ging maken ? Ik heb het maar zo gelaten!
In Hilversum voor de deur van 538 zag ik een paar rokende koppies wegduiken achter een auto. De vriendjes waren er al en waren verdekt opgesteld als verrassing voor Sanne. 
Wij, Sanne en ik,  werden keurig opgevangen door een allerliefste Marjolein, (zou het in de naam zitten?) Sanne dacht inmiddels dat ze voor het ‘’goede doel’’ kwam, niet wetende dat ze zelf het goede doel zou zijn ?
De rest weten jullie …. En zo niet, de uitzending staan bij de filmpjes.  Alle hulde voor Edwin Evers van radio 538. De man zal echt nooit weten hoe dankbaar ik ben.

De schatten vertrekken 25 januari, das op een vrijdag en zijn de dinsdag daarop weer retour. Incl, Vliegtickets, hotel (2 locaties), auto, zakgeld, Orka’spotten en naar de bronnen van Spa (grapje) (ik geloof de Blue Lagoon??)

Sanne mag daar ook nog een keertje dialyseren. Lieve Eva en Dr. D van de Dialyse Hoofddorp gaan gewoon alles regelen ?

Deze Mama gaat morgen 2 dagen in retraite

Volgende week gaat een spannende week worden, Sanne gaat Maandag de PET-CT in en ik krijg dinsdag de uitslag van alle onderzoeken bij de cardioloog. Eind van de week naar het AVL voor de uitslag van de PET……. Gaat gewoon weer een zenuwenweek worden!

Zij die ernstig slaaptekort hebben, groeten u!! ?
Kanniemeeruitmuhogenkijkuh
Love J.
Mooi Weekend

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Een reactie op Tranentrekkers en Kippenvel :(

  1. Fred & John schreef:

    Wat geweldig was het, we wensen Sanne en haar vrienden een fantastische reis!
    Voor de komende week weer heel veel sterkte gewenst met alle uitslagen, we blijven aan jullie denken.

    Heel veel liefs vanuit Down Under ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *