Chemo’s en IJsberen

Geen idee die koptekst, ik moest ook wat verzinnen ?

De zenuwenweek is bijna voorbij. Het was een week vol emoties.

 Ik zal jullie in ieder geval eerst bijschrijven over alle uitslagen want dat is toch echt het allerbelangrijkste.
Vanmorgen was de uitslag van de PET-CT. Geloof het of niet maar de tumoren zijn aan het slinken. Er is een duidelijke afname te zien. De nieuwe oncoloog, Dr. Mw W. de G was duidelijk onder de indruk van Sanne maar zeer zeker ook van de uitslagen.
Wisten wij natuurlijk allemaal al lang dat de Freule héél bijzonder is. Blijft het feit dat we allemaal in een hoerastemming zijn.  Mag ook wel weer is na al de droevige berichten van de afgelopen periode.

Sanne blijft dus gewoon aan de chemo zolang ze het verdraagt. Over 4 weken terug in het AVL, nét voor het grote avontuur.

Ondertussen gaat de voorbereiding door. Vannacht een mail binnen wat ze allemaal gaan doen. Ze vertrekken vrijdag de 25e januari vanaf Schiphol en ze zijn dinsdag de 29e weer op honk.
Net te horen gekregen dat er ook een dialyse plek is in Keflavik. Lang leve Eva van de dialyse in Hoofddorp……. Ik hou van die vrouw.

Alle reacties, ze zijn hartverwarmend. Met tranen in m’n ogen heb ik ze zitten lezen. Vooral de reacties op Facebook bij Radio 538 zelf. Niet dat ik de andere reacties niet gelezen heb maar deze mensen ken ik geen van allen. Ik realiseer me ook een beetje te laat dat het landelijk was. Was ook allemaal zo op het laatste moment. Hoe mensen zo onder de indruk waren van Dappere Sanne.

Zelf ben ik elke keer weer onder de indruk van dit waanzinnig sterke mens. Ik weet het, ik doe het vaker, maar wederom lieve dochter, een hele diepe buiging voor jou. Je doet het toch maar allemaal.

…… ik heb óók uitslagen. M’n klepje lekt nog steeds en m’n hartje is een beetje achteruitgegaan maar geen reden tot paniek volgens de leukste cardioloog van Nederland. Als ik me maar een beetje aanpas ☹  Doen we ? (Ik heb er tenslotte de leeftijd voor )

Lief kind in Groningen doet het ook weer goed. Kortom, er is wel een beetje opluchting bij deze mama zo net voor de Kerst.

Sanne is nog steeds heel erg verkouden. Loopt ongelooflijk te snotteren en ik doe mee. Gisteren heb ik de hele dag in m’n mandje gelegen met griep. Heb volgens mij wel het ergste achter de rug maar ik ga wel ff aandelen Kleenex kopen …..

Alle lezers veel plezier met de voorbereidingen voor de Kerst. Ik maak het mezelf makkelijk dit jaar met Kerst maar daarover later meer.

Dank voor al jullie liefde

Love, J

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Chemo’s en IJsberen

 1. Carla hoejenbos-geertsen schreef:

  Pfffffffffff…goed nieuws, worden fijne kerstdagen! Goh San, je bent echt een “wonder”
  En Jool voorlopig ook gewoon doorgaan met ademhalen!
  San, veel plezier met de voorbereidingen voor de 25 ste….merry christmas

 2. Jolanda schreef:

  Diepe buiging hier. Wat een levenshouding heeft Sanne toch. En haar mams ook al mag die weer even wat meer op zichzelf passen. Ga idd maar eens rustiger aan doen. (het zal mij benieuwen of dat lukt 😉 )
  Gezellige dagen, veel voorpret gewenst en een hartstikke fantastische tijd voor de IJslandgangers gewenst alvast. Top geregeld vriendenkring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *