Van alles en IJsland

Bij voorbaat al mijn excuses voor eventuele schrijffouten. Windows word is verlopen en ik heb geen idee hoe dat werkt. Moet ik nog aan onze webmaster Edwin vragen.

Mag ik nog een goed 2019 wensen? Vast niet maar ik doe het toch 🙂 Dat 2019 ons allemaal brengt wat we ook maar wensen!


Het was een mooie jaarwisseling met alle kinders elders. Ik heb me goed vermaakt, heerlijk de slappe lach gehad, heerlijk gegeten, kortom, dank aan de gast-vrouw en heer.
Ook ik werd spontaan overvallen door de griep. Niet fijn maar inmiddels is het wel een beetje gezakt en doe ik het weer.
Groningse zoon met zijn lief deden het beter. Gewoon lekker op vakantie en dan is het altijd heel erg handig als je mams in de buurt van Schiphol woont. Graag gedaan hoor liefdes.

Wat de Freule betreft. Sannie heeft zowat de hele maand geproest en gehoest. Dr. D van de dialyse had Sanne goed in de peiling en met het oog op ”de grote trip” was het beter dat Sanne 4 maal per week ging dialyseren. Tijdens de dialyse loopt er dan een zak vloeibaar eten mee. De Freule valt een beetje af door de chemo dus alle zeilen bij voor de conditie.
Zonder mopperen, zonder klagen, die kanjer doet het gewoon hè ! Zo ontzettend trots op deze dame.
Sanne moest de 17e naar het AVL. Dr. vd G moest haar goedkeuring geven of San haar conditie goed genoeg was om de trip naar IJsland te maken. Dok was méér dan tevreden. Super goede bloeduitslagen.
De voorpret kon beginnen. Lieve Eva van de dialyse had/heeft alles tot in de punten geregeld met met de dialyse in Reykjavik. Morgen weten we of het gelukt is …….. Donderdag een hele dialyse en vrijdag, de dag van vertrek, 2 uur met een halve zak eten.
Ik ben benieuw wat de Freule gaat eten in IJsland, hoofdeten is vis en lam, deze mama heeft pret. Alle twee is NEE 🙂
Voor de lezers met Facebook, die hebben daar al een voorproefje gehad met foto’s. Edwin zal zo snel mogelijk de foto’s hier plaatsen. Ze hebben dus gewoon alleen maar Noorderlicht gezien hè, die bofkonten. Geen orka’s gezien maar wel van alles anders.
Morgen gaan ze ná de dialyse naar de Blue Lagoon …….. Bubbelen met z’n allen …
Dinsdag komen ze allemaal weer terug. Ik heb Sanne 2 x kort aan de telefoon gehad. Het klinkt allemaal TOP.

Voor zo slaap lekker of anders, Goedemorgen !!

Love J.


Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *